5 Leuke activiteiten om te combineren met een high tea

Geplaatst op

Ben jij een enorme liefhebber van een high tea, maar wil je je high tea ook weleens combineren met een leuke activiteit? Er bestaan niet alleen enorm veel toffe high tea locaties in ons land, maar tegenwoordig is het ook nog eens mogelijk om op diverse locaties, naast een high tea, ook nog eens te genieten van een toffe activiteit. Hieronder 5 leuke activiteiten om te combineren met een high tea.

High tea’en met husky’s

Geniet jij graag van een heerlijke high tea met lekkere zoete en hartige hapjes, maar wil je graag eens genieten van wat afwisseling tijdens de high tea? Hoe geweldig is het dan als je kunt genieten van een heerlijke high tea te midden van een roedel met husky’s. Je wordt na afloop zelfs nog uitgenodigd om met de husky’s in het bos te gaan wandelen. Dit wordt hoe dan ook een speciale ervaring die je nooit zal vergeten.

Workshop high tea maken

Zou jij graag thuis een high tea willen verzorgen voor familie en vrienden, maar ben je niet zo creatief in het bedenken en bereiden van leuke hapjes? Volg dan een workshop high tea maken. Je krijgt hier tips en tricks voor de leukste en meest lekkere high tea hapjes en gaat ook zelf aan de slag om deze te bereiden. Kijk voor leuke aanbiedingen op Hightea.nl om voordelig te genieten van een overheerlijke high tea.

Wellness high tea

Kom jij graag helemaal tot rust tijdens een dagje wellness en ben je een enorme zoetekauw? Dan is een wellness high tea de ideale gelegenheid voor jou. Nadat je hebt genoten van thee met wat lekkers en vervolgens een massage, sluit je de dag af met een heerlijke high tea met diverse soorten thee en zoete en hartige hapjes. Wedden dat jij volledig ontspannen en voldaan thuis komt?

High tea’s op een boot

Wil jij graag varend genieten van heerlijke hapjes? Kijk dan eens voor een high tea op een boot. Terwijl je lekker naar buiten kijkt en geniet van de kabbelende golven, staat er een heerlijke etagère met lekkere hapjes voor je neus. Kijk bijvoorbeeld eens voor een high tea aanbieding in Rotterdam.

High tea’en met alpaca’s

Ben je geen fan van husky’s, maar vind je alpaca’s geweldig? Dan kun je ook high-tea’en tussen deze vriendelijke, harige beesten. De kans is alleen wel groot dat de alpaca’s tussendoor even lekker bij je komen snuffelen om te kijken wat je op je bord hebt liggen. Na afloop kun je ook nog een stukje met de alpaca’s wandelen om de ervaring compleet te maken.

high tea

Gerelateerde berichten

Over ons

Op bekijkmenu.nl vind je tal van leuke blogs om de nodige inspiratie op te doen. Lees snel tal van leuke blogs

Contactgegevens

Via info @ bekijkmenu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden