Het menu

Watermachine

Gekoeld, plat of bruisend water met de watermachine van BRITA Vivreau kan je op ieder moment beschikken over gekoeld of heet water. Het is ook nog eens goed voor het milieu omdat je geen gebruik maakt van plasticflessen maar bronwater direct uit de kraan.

Italiaans restaurant Amsterdam

Een traditioneel Italiaans restaurant in Amsterdam . De perfecte gelegenheid voor een romantische uitje om te genieten van de lunch of diner. Alle gerechten worden vers bereid en komen uit een authentiek Italiaanse keuken.

Online noten kopen

Noten zijn geschikt voor diverse salades en gerechten, daarnaast is het natuurlijk ook lekker om een bakjes nootjes te hebben bij alcoholische drankjes. Bij de Notenleverancier kun je goedkoop amandelen online kopen.

Tijdelijk servies huren

Wil je tijdelijk servies huren? Bij Héman Horecaverhuur ben je dan aan het juiste adres. Je kunt hier onder andere terecht voor tafels, stoelen, servies, bestek en glazen.

Horeca glaswerk

Ben je op zoek naar kwalitatief goed horeca glaswerk? Van Doorn levert glaswerk voor iedere soort drank, van frisdrank tot port.

Oproepsysteem voor de horeca

Help je bezoekers op een effici?nte manier met een draadloos omroepsysteem. Deze systemen zijn ideaal voor gebruik in de horeca. Kijk op de website voor meer informatie.

Vlees nu ook bij je thuis geleverd

Tegenwoordig kan je ook Online vlees bestellen. Je krijgt dus goed vlees, zonder langs de slager te moeten.