Hoe maak je jouw horeca onderneming instafamous?

Geplaatst op

Horeca-ondernemers zijn over het algemeen erg druk. Het is dan ook niet gek dat ze niet veel tijd in de social media stoppen. Die kostbare tijd, kunnen ze meestal beter in iets anders steken. Daarnaast kan het erg lastig zijn om als horeca-ondernemer een goed werkende social media campagne op te zetten. Toch zijn er veel horecabedrijven erg populair op instagram. Door deze populariteit op instagram, krijgen ze uiteindelijk meer klanten. Het is dus in veel gevallen een investering die het meer dan waard is. Echter kunnen de meeste ondernemers in de horeca hierin wel wat tips gebruiken.

Hoe Instagram kan zorgen voor meer succes

Ondernemen is de afgelopen jaren anders geworden. Social media is een steeds grotere rol gaan spelen in het succes. Echter is het te begrijpen dat je niet gelijk de link ziet tussen horeca succes en Instagram. De reden waarom Instagram kan bijdragen aan succes is omdat het een erg goede manier is om reclame te maken. Sterker nog, wanneer je het goed aanpakt, zullen andere uiteindelijk reclame maken voor jou. Wanneer een persoon post dat hij of zij heerlijk heeft gegeten bij jouw restaurant en het restaurant vervolgens tagt. Zijn er erg veel mensen benieuwd naar wat jij te bieden hebt. We is het van belang dat je restaurant/café er representatief uitziet. Zo kan horeca interieur kopen bij Homit.nl een slimme zet zijn. Zij hebben namelijk erg veel goede en opvallende producten te koop staan die bij kunnen dragen aan de populariteit.

Gebruik hashtags en geotags

Naast dan andere je populairder kunnen maken op instagram, is het wel van belang dat men weet dat je horecabedrijf te vinden is op social media. Om dit voor elkaar te krijgen, kan het handig zijn om hashtags en geotags te gebruiken. Hierdoor weet men na verloop van tijd dat de onderneming te vinden is op instagram.

Gerelateerde berichten

Boekel AGF Groothandel: Waarom 300 Restaurants Kiezen voor Onze Dagverse Producten

Elke eigenaar van een restaurant kent de uitdagingen van het inkopen van eten. Restaurants hebben vaak grote hoeveelheden verse producten nodig die...

Lees meer

Over ons

Op bekijkmenu.nl vind je tal van leuke blogs om de nodige inspiratie op te doen. Lees snel tal van leuke blogs

Contactgegevens

Via info @ bekijkmenu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden