Wat houdt een culinaire vaartocht in Amsterdam in?

Geplaatst op

In Amsterdam is veel te doen, het is immers een enorme stad waar het bruist op het gebied van culinaire en culturele activiteiten. Het is zelfs mogelijk om met een schip over de grachten van de stad te varen en een culinaire draai aan het roer te geven. Lees in deze blog hoe dit in elkaar zit.

Een culinaire vaartocht in Amsterdam

Het is mogelijk om een boot te huren in Amsterdam en lekker over de grachten te varen. Op deze manier kun je er een leuke dag uit van maken. Daarbij is het ook nog eens een keer zo dat je er een culinaire twist aan kan geven. Bijvoorbeeld door aan te meren dicht in de buurt van het restaurant van je keuze. Daarnaast is het ook zo dat je bijvoorbeeld een boottrip kan boeken bij een rederij, zij regelen dan aan boord het heerlijke eten. Ook bij een boottrip van een rederij is het mogelijk om aan wal te eten.

Een boot huren 

Wanneer je via sloepdelen een boot huurt, dan krijg je veel vrijheid daarvoor terug. Je kunt de stad vanuit een heel leuk perspectief bekijken. Amsterdam is een geweldige, historische stad met veel oude gebouwen en daarom is er ook veel te zien. Als je een gids meeneemt is het nog leuker, want die heeft de kennis over de stad die gedeeld met jou kan worden, zodat je nog beter begrijpt waar je eigenlijk naar zit te kijken. Erg leuk en het overwegen waard wanneer je bijvoorbeeld met familie en vrienden zin hebt om eens wat te doen.

Conclusie

Er zijn dus grofweg twee manieren om een culinaire rondtocht te doen: je kunt zelf een boot huren en aanmeren dichtbij restaurants. Het is ook mogelijk om via een rederij een geweldige middag te beleven: een rondvaart compleet met diner. Heerlijk en onvergetelijk!

Gerelateerde berichten

Boekel AGF Groothandel: Waarom 300 Restaurants Kiezen voor Onze Dagverse Producten

Elke eigenaar van een restaurant kent de uitdagingen van het inkopen van eten. Restaurants hebben vaak grote hoeveelheden verse producten nodig die...

Lees meer

Over ons

Op bekijkmenu.nl vind je tal van leuke blogs om de nodige inspiratie op te doen. Lees snel tal van leuke blogs

Contactgegevens

Via info @ bekijkmenu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden